Är K850i värd pengarna?

Förbokade en K850iKatching för några månader sedan och snart är det dags att bestämma sig om jag verkligen ska beställa den. Är lite osäker på styrplattan och skulle gärna peta på telefonen innan jag godkänner min order. Mobile Review verkar anse att telefonen är värd sitt pris med tanke på att den är top-of-the-line men anser att Nokia N95 ligger bra till eftersom den har GPS, stereohögtalare och bättre videofunktioner. Fast den är ännu dyrare.

se_k850i-123.jpgsony-ericsson-k850i.jpg

Att telefonen tar bra bilder verkar det inte vara någon tvekan om även om det spridits fejkade bilder på en tysk sajt. Min förhoppning är att K850i skall kunna bli min vardagskamera och att jag istället kan skaffa en systemkamera när jag vill ta bilder med riktigt bra kvalité. Försöker intala mig själv att så är fallet eftersom det är uppföljaren till K800i och K810i som tar väldigt bra bilder.

Är i skrivandets stund nummer 164 i kön bland de som förbokat hos Katching och det minskar sakta. Har några dagar på mig att läsa fler recensioner innan jag måste bestämma mig. Tur att man inte är ensam om att befinna sig i valet och kvalet.

Artiklar om K850i:

DN: http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=678&a=661393

IDG: http://www.idg.se/2.1085/1.125010

Det här inlägget postades i Mobil, Personligt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.