Många sociala nätverk blir det

Igår registrerade jag mig på LinkedIn eftersom det verkar vara stort inom IT-sfären. Försökte skapa ”connections” till ett antal tidigare medarbetare, vänner och klasskamrater men ingen verkade vilja veta av mig. Såg idag att min rumsgranne på jobbet fanns med och provade att lägga till henne. Fråga efter ett tag om hon fått nått meddelande men det var tomt i hennes inkorg och det blev inte bättre av att hon försökte lägga till mig. Tillslut skickade jag en inbjudan till en annan epostaddress som hon har och det brevet kom fram.

Verkar som det är nått problem med LinkedIn för annars är jag imponerad av hur det fungerar. Det är mycket bättre än SixDegrees.com som jag provade för många år sedan. StayFriends är annars det enda jag provat på senare år men det har en helt annan inriktning än LinkedIn. Bäst vore om man kunde knyta ihop nätverken på något sätt och det verkar Google och Yahoo vara inne på.

Det här inlägget postades i Arbetet, Personligt. Bokmärk permalänken.

1 svar på Många sociala nätverk blir det

  1. Pingback: Tekniska tankar » Facebook hajpen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.