Telia har lyckats ge bort digital-TV till 200.000

Telia har lyckats får 200.000 digital-TV kunder. Inte speciellt konstigt tycker jag eftersom det är gratis det första året och det enda man binder sig till är 18 eller 24 månders bredband. Frågan är hur många som stannar kvar. Jag är nöjd med hur det fungerar men avsaknaden av TV3 och möjligheten att spela in en kanal samtidigt som man tittar på en annan gör att jag lutar åt Boxer när året är slut. Tror inte jag är ensam om det. Däremot tror jag starkt på IP-TV i framtiden och en viss försmak har vi fått genom t.ex. Joost, SVT Play, YouTube, Google Video samt alla on-demand tjänster som börjar dyka upp.

Det här inlägget postades i IP-TV, Nyheter, TV. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.