Hitta ut ur labyrinten

Jag har börjat använda mitt GPS-headset till telefonen när jag tränar. Det är ganska intressant att se var toch hur snabbt man rört sig i terrängen. Programmet jag använder heter Tracker och följde med gratis med GPS:en och funkar bra i telefonen men jag skulle önska att man kunde föra över träningsrundorna till datorn.

Började därför söka på nätet för att se om det fanns några intressant GPS programvaror att ladda ner. Det tog inte lång tid innan jag hamnade hos amAze som är en helt gratis GPS navigeringsprogramvara! Helt otroligt för jag trodde det var programvaran och kartorna som GPS-tillverkarna verkligen gjorde pengar på. Nu funkar inte den nuvarande versionen av amAze med HGE-100 men ska göra det i nästa version som släpps när som helst. Tills dess får jag leka med GMaps som funkar för att kolla på kartor men någon programvara för träning har jag inte hittat (än).

Det här inlägget postades i IT, Mobil, Personligt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.