Jubileum för bloggen

Insåg här i veckan att jag sedan några månader passerat tre år med bloggen och två år med mitt ständigt pågående HTPC projekt. Mitt första inlägg handlade om att köpa sprit på nätet och till en början hade bloggen ingen speciell inriktning. Den 8/8 2006, alltså precis två år innan invigningen av OS, började jag skriva om HTPC och det har sedan dess varit huvudspåret för bloggen.

Jag har nu börjat fundera på att bredda bloggen en del mot hela det digitala hemmet. I samma veva är tanken att jag dessutom ska byta namn på bloggen. Anledningarna till förändringen är att jag vill ha mer att skriva om att jag kommer titta på en hel del produkter för det digitala och smarta hemmet nu när vi är på väg till ett nytt hus. Nackdelen är att jag inte kommer kunna fördjupa mig och testa lika stor del av det jag skriver om. Bloggen riskerar alltså att bli mer ytlig och inte lika teknisk men istället uppdateras oftare och med andra spännande saker än HTPC. Om det är bra eller dåligt får ni avgöra genom en omröstning.

Gör ditt val i menyn till vänster.

[tags]htpc, digitala hemmet, OS, jubileum, omröstning[/tags]

Det här inlägget postades i HTPC, Personligt. Bokmärk permalänken.

1 svar på Jubileum för bloggen

  1. Pingback: Tekniska tankar » » Omröstning snart slut

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.