MediaPortal Web Server and Interface

Det blev webbgränssnittet med den integrerade webbservern till slut. Jag fick inte ordning på For the Record och installerad istället en ny version av MediaPortal Web Server and Interface. Den funkar bra sen jag stället in rätt databas. Det har visat sig att jag skapat en hel bunt med databaser för Mediaportal under mina tester och ominstallationer.

De buggar som jag tidigare haft problem med när jag testat den här programvaran verkar vara rättade och installationen är i jämförelse väldigt enkel. Fördelen är dessutom att det går att se de schemalagda inspelningarna inne i Mediaportal vilket inte funkar med For the Record. Nackdelen är att det inte går att skapa lika avancerade regler för inspelning och att Mediaportal är mycket sämre på att hantera om ett avsnitt redan är inspelat.

This entry was posted in HTPC, Mediaportal. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *