Bloggen är död! Länge leve bloggen!

Det var några dagar sedan jag skrev något inlägg. Det hela började med att jag ställde till det med min HTPC när jag uppgraderade firmware på moderkortet. Sen började det jag en diskussion med marra.se om att slå ihop våra bloggar eftersom vi skriver om samma sak och jag också funderat på att öppna ett forum.

Det hela har resulterat i en ny webbplats teknikhemmet.se där vi kommer skriva i fortsättningen. Vi håller fortfarande på att få ordning på alla delar av webbplatsen och precis som alla bra webbplatser kommer den ständigt vara i utveckling.

Adressen för prenumerationer är http://teknikhemmet.se/feed/

Det här inlägget postades i HTPC, Personligt. Bokmärk permalänken.

6 svar på Bloggen är död! Länge leve bloggen!

 1. Zulan skriver:

  Ok, då ses vi där! Lycka till med den nya bloggen.

 2. Agaton skriver:

  Hej!
  Toppensida du har, brukar läsa den lite då och då för jag vill lära mig att bygga en htpc.
  En liten fråga angående tv kort och parabol.
  Skulle man klara sig utan en dekoder låt säga från Canal Digital om man istället bygger en htpc med rätt tv kort?
  Om det går är det mycket pillande för att få det att fungera och måste man i sådant fall ändra inställningar lite då och då?
  Med en dekoder så stoppar man ju i princip in sladden och sedan om man har tillräcklig signal så tutar det ju och går sedan.

  mvh
  Agaton

 3. johannes skriver:

  Kul att du gillar bloggen. Du är välkommen till http://teknikhemmet.se med dina frågor i framtiden. Jag lovar att vi kommer att svara.

  Det går bra att bygga en HTPC för Canal Digital och har man väl fått det att fungera bra behöver man inte pilla en massa. Jag pillar eftersom det är min hobby men låter jag Mediaportal vara så snurrar den snällt på utan problem i dagsläget.

  Flera av de programvaror som finns för HTPC börjar bli riktigt mogna och det är inte alls lika struligt som det var för något år sedan. Sen är det ju en dator så det går att pilla på hur mycket som helst om man vill…

 4. tord skriver:

  Hej,

  Kommer du porta din HTPC (rekommenderade) till teknikhemmet.se ?

 5. Agaton skriver:

  Tack för att du tog dig tid att svara, jag skall definitivt kolla in er nya sida teknikhemmet.

  Väntar med spänning på när du uppdaterar dina hårdvaru rekommendationer, då blir det dags för premiärbygget för egen del.

 6. johannes skriver:

  Min hårdvarurekommendationer är det som ligger närmast till hands att förnya på teknikhemmet.

  Börjar vilken dag som helst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.