Joost blir en webbapplikation

Till en början hade jag ett brinnande intresse för Joost. Själva idén verkade bra och jag hoppades verkligen att det skulle bli en lyckad produkt. Tyvärr anser jag att Joost stora problem var att programmet tog över datorn helt och försökte vara en massa mer än bara en videotjänst. Det tillsammans med att det mesta intressanta innehållet var låst till amerikanska användare fick mig att ge upp Joost.

Nu har jag uppmärksammats på att Joost ser ut att bli en webbaserad tjänst istället. Det innebär helt andra möjligheter att integrera Joost i t.ex. Mediaportal eller Windows Media Center. Det Bäst för min del vore om det skulle kunna bli en del i OnlineVideos pluginet till Mediaportal.

Liz Gannes har haft möjlighet att se lite av hur Joost kommer te sig i webbläsaren. Det verkar som satsningen på den sociala biten med intressegrupper och sånt fortfarande finns kvar. Jag tycker Joost skulle satsa på att vara en bra videotjänst med den bästa bildkvalitén istället. Blir dessutom väldigt nyfiken på Hulu som nämns i artikeln och kanske går den att testa även från Sverige.

PS. Ta hand om barnen

Det här inlägget postades i Internet, Mediaportal, TV, Webbtjänster. Bokmärk permalänken.

1 svar på Joost blir en webbapplikation

  1. crunchie skriver:

    new.joost.com

    user name: joost
    passwrd: joost

    enjoy the testdrive…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.