Loci, loci, no hands

Fick en inbjudan till LociLoci. Det är en webbtjänst till vilken man anmäler sin mobil och sen bjuder man in andra vänner för att kunna se var deras mobil befinner sig. Det är lite roligt att kunna se var folk är någonstans men vad ska man ha det till? Hålla koll på sina barn? Kolla vad sambon har för sig?

Nu är det gratis under testperioden och jag kommer garanterat inte betala för den här tjänsten. Det känns mer som en björntjänst att bli övervakad på det här sättet men jag kanske börjar bli gammal. Ska visst vara något sammarbete med Lunarstorm och där hänger inte jag…

[tags]lociloci, positionering, lunarstorm[/tags]

Det här inlägget postades i Internet, Mobil, Personligt, Webbtjänster. Bokmärk permalänken.

1 svar på Loci, loci, no hands

  1. Patrik skriver:

    Tjänsten har fler syften, som inte inskränker på sitt privatliv. Sen är det även så att du bestämmer exakt vilka du vill dela tjänsten med. Du kan till exempel endast ha dig själv registrerad. Om du nu skulle tappa din mobil och sedan använder dig utav tjänsten, så kan du få ett humm om var din telefon kan ha tappats, genialiskt! Dock kan jag tycka att en mer avancerad tjänst kan jobbas fram, så att man får reda på exakt var mobilen befinner sig. Jag skulle betala för tjänsten nu och understryker att om en uppgradering sker så vet jag att det finns många intressenter som även de kommer betala för denna tjänst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.