Ombyggnad av min HTPC

Har nu införskaffat ett nytt moderkort och det blev ett Asus AM2 NF430. Hade inget behov av integrerad grafik eftersom jag har ett ATI HD3450. Viktigt var att kortet hade gott om USB kontakter (10 st.) och sen var det billigt. Har dessutom skaffat ett Asus Xonar D2 ljudkort för att övergå till analogt ljud till min receiver.

Nu skall sakerna skruvas på plats och det bli ominstallation av hela klabbet. Kommer därför prioritera det framför att skriva på bloggen. Får återkomma med erfarenheter från installationen och kanske får jag ihop en installationguide för Mediaportal.

Nu ska jag fundera på vilka Codecs jag ska installera. Har använt mig av CCCP tidigare men det paketet har inte uppdaterats på länge.

Det här inlägget postades i HTPC. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ombyggnad av min HTPC

  1. Lé Q skriver:

    Varför behöver du så många USB-kontakter? Har du några roliga/fiffiga USB-prylar att tipsa om?

  2. Viktor Ekmark skriver:

    Perfekt timing, CCCP kom ut i ny version för sex dagar sedan 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.