Vad ska Collin säga nu?

Det blir allt mer tydligt att fartkamerorna har en positiv effekt och räddar liv. Undrar hur Robert Collin ska förklara bort det? Men han bryr sig nog inte så mycket när han bärgar hö med sin BMW X6:a.

Det här inlägget postades i Motor. Bokmärk permalänken.

3 svar på Vad ska Collin säga nu?

 1. Känns det bra att vi kör långsammare idag än för 50 år sedan tycker du? Är det vettigt? Jag bara undrar hur du kan säga att fartkamerorna har en positiv effekt. Den människa som inte kan hantera en bil i hastigheter över 90km/h kanske inte borde tillåtas att ha körkort.

 2. pop skriver:

  Hehe, intressant kille den där Cyron som inte ens läser artikeln innan han kommenterar den… men men man kan inte kräva för mycket ju….

  ”Jag bara undrar hur du kan säga att fartkamerorna har en positiv effekt” denna går direkt till missarmålet!

 3. johannes skriver:

  Ja, vad säger man Cyron. Vi har ett väldigt bra vägnät idag jämför med för 50 år sedan och även om vi skulle rulla långsammare (vilket jag tvivlar på) är vägarna så mycket rakare och utan stopp att vi ändå kommer fram snabbare.

  Hur jag kan säga att kamerorna har positiv effekt? Ja, det är det som står i artikeln jag länkat till precis som Pop påpekar.

  Jag skulle vilja se dig hantera en bil i 90km/h inne i Stockholm under rusningstrafik, eller på en is-racingbana. Eller ännu hellre när en förare i mötande fil somnat och kommit över på ”din” sida av vägbanan. Enligt din logik ska du inte ha körkort om du inte kan hantera alla dessa situationer eller?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.