Stoppa Sex Trafficking

Den nya handkrämen Soft Hands, Kind Heart Hand Cream är en produkt som skapats speciellt för The Body Shops nya kampanj “Stop Sex Trafficking of Children and Young People”.

Det är en skönt vårdande handkräm som gör dina händer ljuvligt mjuka. Den absorberas snabbt och är fuktighetsbevarande och mjukgörande. Lenande extrakt av angelika vårdar huden. Krämen har dessutom en skönt fräsch doft av grönska.
För varje såld Soft Hands, Kind Heart Hand Cream går 77 kr direkt till ECPAT. Det är den ekonomiska delen av ”Stop Sex Trafficking of Children & Young People”, en kampanj som vi på The Body Shop drar i gång i augusti. Du kan vårda och skydda din hud med Soft Hands, Kind Heart Hand Cream samtidigt som du hjälper till att skydda barn och ungdomar som utsatts för trafficking eller som riskerar att göra det.

Soft Hands, Kind Heart Hand Cream innehåller dessutom italiensk ekologisk olivolja, producerad genom vårt unika program för rättvis handel – Community Trade. Handeln ger en hållbar inkomst till olivodlarna och deras familjer, och olivolja är fantastisk på att få dina händer att bli mjuka och lena.

Det här inlägget gör reklam för Body Shops produkter och kampanj mot trafficking. Jag stödjer kampanjen och blev uppmärksammad på den genom att jag är en Buzzador.

Det här inlägget postades i Personligt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.